Melanomløpet utsettes – Nå starter «Koronaløpet» – Melanomløpet 2020

Melanomløpet utsettes – Nå starter «Koronaløpet»

Kjære pasienter, pårørende, venner og støttespillere!

Jeg begynner med å sitere Forrest Gump:

«Livet er som en konfekteske. Du vet aldri hva du får»

«Du finner ut at du er istand til å gjøre mye mer enn du trodde»

 

 

Nå står vi og hele verden ovenfor en krise de fleste nordmenn og europeere aldri har opplevd før. Vi skal ikke lenger bruke energien på å løpe i flokk, men sammen, vel og merke i god fysisk avstand, skal vi fremover gjøre det vi kan for å  bremse  Koronaviruset og forhindre at det tar mange liv. Vi skal ikke bare spare våre pasienters liv, men alle vi har kjær.

Melanomløpet erstattes derfor med «Koronaløpet»! Dette løpet blir et ultra maraton som krever innsats og lagånd fra absolutt alle. «Koronaløpet» vil garantert gi deg mestringsfølelse, solidaritetsfølelse og kondis. Det blir et løp hvor alle må og kan delta – det kreves kun at du er lojal og følger de rådene våre kompetente fagfolk gir.

Mange av oss vil oppleve store tap og vi kan pr. dags dato neppe se for oss hvordan livet blir i tiden fremover. Likevel må vi ha tro på at dette er midlertidig, og at våre tapte verdier investeres i bedre helse og sparte liv.

Statistikken sier at stigningen på Koronaløpet blir tøffest i juni og derfor trenger vi tid på å forberede våre «funksjonærer» på å etablere flere hjelpestasjoner og ikke minst få betydelig mer tilførsel av oksygen og mat enn ved vanlige løp. Derfor er det viktig at ikke alle tar den harde bakken samtidig, men at noen av oss hviler i våre hjem for å samle krefter og få mer energi.

Først på den måten kan vi lettere tåle at noen ramler og blir litt ustødige i bakken.

Det er på denne måten våre fagfolk mener Norge og Europa kan klare å gjennomføre dette store ultra maraton løpet som Koronaviruset har påført oss.

Vi ber dere derfor om forståelse for å måtte utsette vårt lille melanomløp.

Vi kommer garantert til å arrangere mange små melanomløp når vårt store maraton er gjennomført, men vi kan ikke garantere at vi klarer å gjennomføre det i 2020.

Når det vil skje, er opp til alle OSS og det kommer en mai-måned i 2021 også.

 

Beste hilsen og på vegne av alle oss i styret

Tone Skajaa Rye

Styreleder i RFM

 

Categories: Blogg, Uncategorized

Post Your Thoughts

Close

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål